Уважаеми ЮНАЦИ,
Информираме Ви, че екипът на проф. д-р Мермерски има работно участие на международна конференция във Вашингтон, САЩ в периода 25.09.-03.10. Във връзка с това Ви молим в посочения период на нашето участие ако е необходимо да се свържете с нас, да го направите алтернативно чрез фен-страницата ни във фейсбук или на тел.: 0884202904 в работно време. От 04.10. ще можете да се свържете с нас по всички начини или като посетите секция Контакти. Молим Ви да ни извините за причиненото неудобство. Благодарим Ви за разбирането. Желам Ви безаварийно шофиране!
Екипът на проф. д-р Мермерски

Доставка

Уважаеми клиенти, поръчките Ви, изпратени до 12:00 ч на обяд, нормално се изпълняват на същия работен ден, а при големи натоварвания и/или форсмажорни обстоятелства – най-късно до 3 работни дни.
Базовата цена на доставка до избран от Вас офис на Еконт е 5.80 лв, като към тази базова цена се прибавя допълнително по 1.20 лв за всеки следващ артикул, тежащ до 1 кг включително и по 2.40 лв за всеки следващ артикул, тежащ над 1 кг. Ако желаете доставка до адрес, моля, уточнете това в полето за указания – цената на доставка до адрес е според актуалния ценоразпис на Еконт.
Ако имате въпроси или проблеми с поръчка или доставка, не се колебайте да се свържете с нашия екип незабавно на orders@diesel-hero.com или на тел.: 0898247438

ВАЖНО!!! Всички Ваши поръчки се изпращат с опция "Преглед преди заплащане". Възползвайте се от правото си на преглед!!!